Maak je klaar voor de energie van een FIERCE SELF-CONCEPT; de zuivere maatstaaf voor jezelf die bepaalt hoe jij op komt dagen, hoe je jezelf draagt in uitdagende situaties wanneer een beroep wordt gedaan op je zelfrespect en integriteit.

Welke maatstaaf hou je jezelf voor op het moment dat je jezelf in de spiegel wilt kunnen blijven aankijken en hoe ga je met dat soort uitdagende situaties om?

Dat is wat je gaat leren in Fierce Self-Concept!

Het verschil tussen hoe jij op wil komen dagen en de manier waarop je daadwerkelijk op komt dagen heeft alles te maken met de beperkte mate waar vanuit jij op dit moment in staat bent om uiting te geven aan een krachtig zelfconcept. Een krachtig zelfconcept vanuit wie je werkelijk bent en waar je werkelijk toe in staat bent.

Komt het beeld van hoe je diep van binnen over jezelf denkt en waar je toe in staat bent overeen met wat je aan de buitenwereld laat zien?

Geef jij uiting aan jouw volledige potentie of verschuil je jezelf te vaak en te lang achter een concept van valse bescheidenheid waardoor je jezelf vele malen kleiner houdt dan je bent?

Weten wie je bent en waar je toe in staat bent, is iets heel anders dan ook daadwerkelijk uiting geeft aan wie je bent en waar je toe in staat bent.

Kortom: Durf je de leiding te nemen over je leven vanuit wie je werkelijk bent en waar je écht voor staat, of niet?!

Fierce Self-Concept is speciaal voor de vrouw die:

Ik deel mijn persoonlijke verhaal met je over de aanloop naar het moment waarop ik het resolute besluit nam om mijn financiële zekerheid op te geven om mijn zelfrespect te kunnen behouden en leer je in depth over de 8 onmisbare vaardigheden om binnen elke situatie op een krachtige manier jezelf te kunnen leiden vanuit een Fierce Self-Concept.

Fierce, yet Graceful

Dit is een verhaal over characterbuilding, integriteit en leiderschap.

Als deze topics tot jouw kernwaarden behoren en je op zoek bent naar diepgang rondom het integreren van deze topics, is Fierce Self-Concept voor jou.

Factuurgegevens

Extra informatie

Your Products

Product
Quantity
Price
Energetische middag (#28455)
+
247,00

Je bestelling

Product Subtotaal
Energetische middag  × 1 247,00
Subtotaal 247,00
BTW 51,87
Totaal 298,87
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Features You Will Get With Your Purchase

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.nn

Actionable Training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac eros ut dui bibendum ultricies.

Interesting Quizzes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac eros ut dui bibendum ultricies.

Premium Material

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac eros ut dui bibendum ultricies.

One-To-One Mentors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac eros ut dui bibendum ultricies.