Waar jouw specifieke Human Design Chart je inzicht geeft in ‘Who you were born to be’, geeft jouw Incarnation Cross je inzicht in ‘What you were born to do’.

Jouw Incarnation Cross is het levensdoel waar jij specifiek voor in de wieg bent gelegd.

Enerzijds blijf ik het bijzonder vinden hoe het Incarnation Cross keer op keer weer de spijker op de (gevoelsmatige) kop slaat.

Aan de andere kant, is het ontdekken en analyseren van specifieke Incarnation Crosses en de herkenning die daarin door de ander wordt ervaren, de normaalste zaak van de wereld geworden, omdat de analyse van een Incarnation Cross die ik de ander bied NOOIT teleurstelt!

Ik kijk er niet meer van op hoe het leren begrijpen van het Incarnation Cross bij mijn klanten keer op keer zorgt voor richting, helderheid en focus.

________________

‘Ik ben hier écht voor gemaakt’.
Het is een zin die je misschien wel eens hebt gedacht of uitgesproken wanneer iets je heel goed én ogenschijnlijk moeiteloos is afgegaan.

Waarschijnlijk heb je toen voet gezet op jouw specifieke levenspad.

Jouw specifieke levenspad hoort moeiteloos aan te voelen. Het zorgt ervoor dat je plezier ervaart in hetgeen dat je doet en deze combinatie van moeiteloosheid en plezier maakt dat het je voldoening oplevert.

Om aan te kunnen sturen op een leven vanuit voldoening en voet te kunnen zetten op jouw specifieke levenspad, is het van essentieel belang om te weten what you were born to do.

In dit korte individuele Coachingstraject van een maand neem ik je daarom mee op een persoonlijke ontdekkingsreis waarin je zowel de opbouw en betekenis van jouw specifieke levensdoel gaat ontdekken aan de hand van jouw persoonlijke Human Design Chart én we aandacht hebben voor de vier specifieke schaduwpatronen die samenhangen met jouw Incarnation Cross.

________________

This is how it works:
✨ We starten in de week van 3 juni. Het traject duurt 4 weken.

✨ Elke week luister je een audio sessies (afkomstig uit Embrace your Shadows) over het verborgen schaduwpatroon van één van de vier specifieke Gates die verbonden zijn aan jouw Incarnation Cross en formuleer je een antwoord op de 5 vragen die ik aan het eind van elke Audio Sessie aan je stel.

✨  Aan de hand van jouw inzichten spreken we elkaar wekelijks in een Online Coach Call van 30 minuten, zodat ik je kan voorzien van het advies en de inzichten die ervoor nodig zijn om de schaduwfrequentie te ontstijgen en het bewandelen van jouw levenspad mogelijk te maken.

✨ Ter ondersteuning ontvang je het Guide Book Incarnation Cross (t.w.v. 97 euro), waarin je de opbouw en de betekenis van jouw specifieke levensdoel ontdekt, zodat je voet kunt zetten op het pad dat specifiek voor jou bestemd is en dat zorgt voor meer richting, focus en helderheid over dat waar jij let-ter-lijk voor bent gemaakt.

✨ Ter ondersteuning ontvang je één maand online support in de gezamenlijke Whatsapp groep waar je tussen de sessies door jouw vragen kunt stellen.

Ik kijk er naar uit om je te voorzien van de helderheid, richting, focus
en verhoging in frequentie zodat jij niet alleen beter begrijpt wat je
hier te doen hebt en wat jouw unieke bijdrage aan de wereld is, maar je de weg voor jezelf energetisch gezien ook
vrij maakt om daadwerkelijk uiting te geven aan jouw zielsmissie.

Factuurgegevens

Extra informatie

Your Products

Product
Quantity
Price
EYS - Incarnation Cross Special (#30680)
+
497,00
EYS - Incarnation Cross Special - 2 termijnen (#30692)
+
249,00

Je bestelling

Product Subtotaal
EYS - Incarnation Cross Special - 2 termijnen  × 1 499,00
Subtotaal 499,00
BTW 104,79
Totaal 603,79
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Features You Will Get With Your Purchase

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.nn

Actionable Training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac eros ut dui bibendum ultricies.

Interesting Quizzes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac eros ut dui bibendum ultricies.

Premium Material

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac eros ut dui bibendum ultricies.

One-To-One Mentors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac eros ut dui bibendum ultricies.