Discover your Life Purpose.
Zet voet op jouw levenspad en leef het leven dat specifiek voor jou bestemd is!

Na een jarenlange zoektocht naar de manier waarop ik mezelf tot de MAX kon leren managen, heeft Human Design mij de laatste onmisbare, behoorlijke duw in de juiste richting gegeven. Het gaf me de bevestiging die ik nodig had om volledig op mezelf te kunnen vertrouwen.

Human Design heeft me grond onder mijn voeten geboden, waarmee ik mijn twijfels en onzekerheden inruilde voor rust en (zelf)vertrouwen
Dit bleek al snel de ultieme basis voor een leven vol plezier, geluk en succes!

Human Design geeft op basis van jouw geboortegegevens een volledig beeld van de persoon die je écht bent, in plaats van de persoon die je denkt dat je bent.

Human Design voorziet je niet alleen van de nodige bevestiging en acceptatie, maar biedt ook tal aan nieuwe inzichten die jou helpen om jezelf energetisch te leren begrijpen én managen.

Tijdens de Human Design LIVE Experience – Discover your Life Purpose ga je deepdiven in jouw persoonlijke, unieke Human Design Chart.

Maak je klaar voor een ontdekkingsreis vól bewondering, verbazing, herkenning, bevestiging en héél veel nieuwe inzichten over jouw ware ik en jouw specifieke levensdoel!

Wat je kunt verwachten
tijdens de Human Design LIVE Experience

Tijdens de Human Design LIVE Experience ‘Discover your Life Purpose’ gaan we jouw Life Purpose, jouw levensdoel/levensmissie ontrafelen. Jouw levensdoel geeft je inzicht in wat jou gedurende je leven te doen staat en je ontdekt daarmee letterlijk waar je voor bent ‘gemaakt’!

Dit wordt vaak verpakt tot een krachtige boodschap die niet langer is dan een regel of 10, terwijl jouw Life Purpose is opgebouwd uit een aantal elementen. Als je deze elementen gaat analyseren, ontdek je ineens zo’n 6(!) pagina’s aan informatie!

Het is ontzettend waardevol om deze elementen te ontleden en te analyseren, zodat je véél meer specifieke en gedetailleerde informatie ontdekt over jezelf en dat wat jou voldoening zal geven.

Je ontdekt tijdens deze dag wat jou van binnenuit drijft én hoe je de vertaalslag kunt maken naar het dagelijkse leven, zodat je jouw Life Purpose niet alleen begrijpt, maar ook kunt gaan leven!

Hoe beter je jouw Life Purpose kent en begrijpt, hoe beter je koers kunt varen naar het leven dat specifiek voor jou bestemd is waar geluk, succes en voldoening op je liggen te wachten!

chart

Kom je met de auto?

Dan kun je in de nabij gelegen
parkeergarage parkeren en ontvang je
na afloop een uitrijkaart

Startniveau

Je hebt geen voorkennis nodig om de Human Design LIVE Experience bij te wonen

Je wordt tijdens de LIVE dag VOLLEDIG ontzorgd!

Om gedurende de LIVE dag FULL focus te kunnen behouden, zorg ik ervoor dat je lekker in de watten wordt gelegd, zodat je je nergens druk om hoeft te maken en optimaal kunt genieten van deze bijzondere ervaring.

Na jouw persoonlijke ontdekkingsreis tijdens Human Design LIVE Experience

Puzzelstukjes vallen op zijn plek. Het is een feest van herkenning!

Onlangs heb ik bij Marrit een Human Design reading gedaan.  Ik had al wel eens zelf geprobeerd mijn Human Design te lezen, maar ik begreep daar niet veel van. 😉

Van Marrit kreeg ik een zeer uitgebreide analyse van mijn unieke, persoonlijke blauwdruk wat een feest van herkenning was. Er zijn weer puzzelstukjes op zijn plek gevallen, wat heel fijn is.

Daarnaast hebben we nog een super fijne call gehad voor de reading, waarbij ze mijn Human Design nog verder toegelicht heeft.

Marrit is een enorm fijn persoon om mee samen te werken.

Dankjewel voor deze fijne sessie Marrit!

Na het lezen van mijn Human Design Analyse
lukt het me beter om
mijn grenzen te bewaken.

Toen ik mijn Human Design Analyse kreeg, zat ik niet goed in mijn vel en had ik veel last van negatieve gedachten. Ik vroeg me af hoe ik mezelf op een fijne manier kon managen.

Toen ik de analyse las dacht ik:
‘Ja! Dit ben ik!’.
Ik vond zoveel herkenning en bevestiging waardoor ik doen wat bij me past en weer vertrouwen kreeg in mezelf.

De analyse van mijn Design heeft me bewust gemaakt van het feit dat wanneer ik ergens voor ga, ik er ook écht voor ga. Dit zorgt er voor dat ik niet zomaar ergens meer ‘ja’ tegen zeg en ik goed stil sta bij wat ík wil.

Het heeft me met beide voeten op de grond gezet en het lukt me nu beter om mijn grenzen te bewaken.

Human Design heeft me herinnerd aan wie ik ben en hoe ik in elkaar steek. Ik heb meer vertrouwen in mezelf waardoor ik meer rust ervaar.

Ik pak mijn analyse er af en toe nog steeds even bij om mezelf te herinneren aan wie ik écht ben.

Ik kan mijn dochters nu
nóg meer steunen en begeleiden, terwijl ik trouw blijf aan  mijn eigen Design.

Mijn eerste kennismaking en ervaring met Human Design via Marrit is fantastisch! Marrit heeft voor mij en mijn drie dochters een analyse. Dit is nog maar het topje van de ijsberg, maar het geeft nu al zoveel inzicht in mijzelf en mijn drie dochters.

De vier totaal verschillende Designs verklaren waarom ik ze al vanaf kinds af aan ieder op een eigen wijze benaderde en laten nu nóg meer zien hoe ik mijn meiden kan steunen en begeleiden en tegelijkertijd trouw kan blijven aan mijn eigen Design.

Marrit legt helder en duidelijk en met relevante voorbeelden uit. In de reading vertelde Marrit waar onze Designs elkaar aanvullen of juist in ‘strijd’ zijn met elkaar, wat dus extra aandacht behoeft.

Kortom geweldig! 

Unpack en ontdek jouw unieke levensmissie, zet voet op jouw specifieke levenspad, geef richting aan je leven en vind de rust, duidelijkheid en voldoening waar je naar verlangt!

BRING A FRIEND FOR FREE