Hi babe!

Goed je hier te zien!
Ik wil je namelijk heel graag kennis laten maken met  de synergie van Mindset & Human Design. 

‘Gewoon’ jezelf zijn en doen wat je écht wilt! Hoe lang verlang je daar al naar?

De vraag is alleen wel: hoe weet je nou wat er juist wel of niet bij je past?
Je bent gaandeweg de jaren gevormd tot de persoon die je op dit moment bent, door alles wat je hebt meegemaakt en hebt meegekregen in je leven.

Je mindset is daarin bepalend voor de manier waarop jij naar jezelf en de wereld om je heen kijkt en bepaalt daardoor wat voor keuzes je wel of niet maakt.

Maar hoe weet je nou of de dingen die je in het dagelijks leven doet, ook écht bij je passen? Misschien doe je wel dingen die je juist tegen werken! Sterker nog: ik weet zéker dat je dingen doet die je tegen werken! Zónder dat je het zelf door hebt!

Daar zorgt je brein namelijk wel voor! Je brein heeft namelijk helemaal niet het beste met jou voor qua levensgeluk. Bizar toch?
Wat helemaal bizar is, is dat ze je hier op de basisschool niets over hebben geleerd, terwijl je mindset verantwoordelijk is voor alle keuzes die jij maakt!

De vraag is dan ook: hoe kom je er achter wat je moet doen en wat moet je laten? En niet geheel onbelangrijk… Waar vind je het antwoord op deze vragen?

Human Design is een systeem dat deels spiritueel en deels wetenschappenlijk onderlegd is.
Op basis van jouw geboortedatum, -plaats en -tijd geeft Human Design jou een volledig beeld van de persoon die je écht bent, in plaats van de persoon die je denkt dat je bent.

In deze e-course ontdek je

Wat je krijgt

Module 'Maak kennis met je ware ik'

t.w.v. €69,-
Ontdek jouw persoonlijke, unieke Human Design Chart en kom er achter hoe jij het beste door het leven navigeert: als 'Routine Rider' of 'Go with the Flow' type?

Module 'Neem afscheid van je oude ik'

t.w.v. €69,-
Ontdek de gedachten die jou op dit moment tegen werken en wat je kunt doen om dit te veranderen.

Module 'Human Design vs. Mindset'

t.w.v. €127,-
Spijker je kennis over mindset bij aan de hand van een Mini Mindset Masterclass en vergroot je inzicht over hoe jouw specifieke brein werkt, zodat jezelf beter leert begrijpen en jezelf beter kunt leren aansturen.

Not-Self Talk
Template

t.w.v. €97,-
Ontdek vanuit de ongekleurde Centres in jouw Human Design Chart de gedachten die niet bij je passen. Deze gedachten laten je zien in wat voor opzicht je jezelf tegenwerkt. Door je hier bewust van te zijn zorg je ervoor dat je in het dagelijks leven meer grip krijgt op de keuzes die je wel en niet maakt, waardoor je je gelukkiger zult voelen.

Video 'Wat jouw emoties je willen vertellen'

t.w.v. €33,-
In deze video leg ik je uit wat de diepere betekenis is van alle vervelende emoties die je ervaart. Emoties heb je namelijk niet zomaar: ze willen en kunnen jouw namelijk altijd iets vertellen en blijven zich herhalen totdat jij de 'les' hebt geleerd die er te leren valt.

Bonus 'Leer leven vanuit je ware ik'

t.w.v. €27,-
Ontdek de elementen die jou laten zien wie je écht bent, in plaats van wie je denkt dat je bent, zodat je kunt leren leven vanuit jouw ware ik.

Totale waarde

€422,-

Tijdsinvestering

ong. 4 uur (op eigen moment en tempo te volgen)

Prijs

17 euro

Startniveau

Geen voorkennis vereist

Dit aanbod geldt nog

Wat anderen van deze e-course vinden

Deze e-course was voor mij een handvat om mezelf weer een stukje te kunnen ontwikkelen. Ik was niet bekend met Human Design en welke inzichten dit mij kon geven over wie ik ben als persoon. De e-course heeft mij een stukje bewustwording gegeven over mijzelf, de keuzes die ik maak en waar deze vandaan komen.

Ik voel me niet altijd comfortabel met wat ik doe en wie ik ben, maar dankzij de e-course weet ik dat ik dit doe omdat dit ‘simpelweg’ aangeleerd is en omdat ik denk dat dit zo hoort. Ook voldoe ik graag aan andermans verwachtingen. Waanzin natuurlijk. Door de e-course wil ik mezelf de vragen gaan stellen die ervoor zorgen dat ik meer trouw kan worden en zijn aan mijn ‘ware ik’.

Door de e-course ben ik ook nieuwsgierig geworden naar wat Human Design voor mij kan betekenen en wat mijn eigen blauwdruk is.

Wat ik erg leuk en verassend vond aan de e-course waren de filmpjes en podcasts. Ik ben gewend om veel te lezen tijdens online trainingen en dit werkte voor mij heel verhelderend. Ik kon achter over zitten en luisteren naar wat Marrit vertelt. Dit maakte dat ik mijn concentratie er goed bij kon houden. Wat mij betreft een erg prettige manier om deze training te volgen.

Ik denk dat dit Marrit tegelijkertijd ook onderscheid van andere coaches. Ik hoor haar enthousiasme in de podcasts en filmpjes waardoor ze de ‘gave’ heeft om mensen mee te nemen in haar verhaal. Haar manier van praten en overbrengen maakt dat je rustig wordt en je makkelijk mee laat nemen.

Ook laat Marrit door social media zien dat ze een krachtige vrouw is en dit ook belangrijk vindt. Ik denk dat dit veel vrouwen, inclusief mijzelf dit aan spreekt. Iedere vrouw wil immers krachtig zijn.

Ik zou deze e-course aanraden aan mensen die zich meer willen verdiepen in Human Design. Er is best veel nieuwe informatie als je het concept nog niet kent. Ik denk dat deze e-course mensen meer bewust kan maken van hun keuzes en waarom ze deze keuzes maken. Je komt door de e-course weer een stukje dichter bij jezelf, heel waardevol.

Bedankt!

Christina Meulema

Deze e-course heeft mij een hele fijne, duidelijke inleiding gegeven in de wereld van Human Design.

Marrit heeft in haar e-course een fijne afwisseling gebracht in platte tekst (ook te downloaden informatie), komt zelf in beeld en gebruikt geluidsbestanden. Allemaal met een heldere uitleg.

Dit leidt ertoe dat de soms wat ingewikkeld lijkende materie wordt herhaald en op zo’n manier naar je toe komt dat het ook blijft hangen. Ze heeft de hoeveelheid informatie wel afgebakend zodat het niet te ingewikkeld of groot wordt.

Human Design lijkt in eerste instantie misschien heel ingewikkeld en groot, maar deze e-course heeft ervoor gezorgd dat ik geprikkeld ben er meer over te weten te komen en niet overweldigd ben

Het meest waardevol en een echte eye-opener vond ik eigenlijk de basis. Dat het allemaal al vast ligt.
Ik dacht eerst dat ik zou behoren tot een van beide ‘types’ maar aan de hand van mijn eigen Chart kwam ik er toch achter dat dit niet lijkt te kloppen.

Zo zie je maar: hoe je door wat je hebt meegemaakt totaal tegen jezelf en je natuur in kunt gaan.

Het meest waardevol zijn dan ook de tips om met jouw Chart om te gaan en verandering aan te brengen. Hier ga ik dan ook zeker mee aan de slag om eens te kijken wat het brengt.

Marrit heeft een enorm prettige stem, ze praat rustig en brengt de informatie helder over. Ze stelt ook gerust en denkt/handelt praktisch. Daar kun je echt iets mee!

Door middel van het stellen van de Not-Self Talk vragen kom je een laag dieper bij jezelf en dat geeft een enorm goede verdieping.

Ik zou deze e-course zeker aanraden, vooral als je ook maar enige interesse hebt in Human Design en je een goede toegankelijke introductie zoekt.

Anne Dahlhaus

Dit aanbod geldt nog