4 t/m 7 oktober 2024

Hoe zou je leven en je business eruit zien als jij je bewustzijn over jouw unieke levensdoel zou vergroten en je hier een praktische vertaalslag van kunt maken naar jouw business en jouw dagelijks leven?

 • Dan maak jij vol zelfvertrouwen betrouwbare keuzes en zet jij de stappen die ervoor zorgen dat jouw levensdoel werkelijkheid wordt

 • Dan heb je helderheid over wat je te doen hebt en kun je vanuit focus je leven en business inrichten

 • Dan kun je vanuit alignment, plezier en voldoening jouw business runnen

 • Dan ga je vanuit de verbinding met je werkelijke zelf en jouw unieke levensdoel, verbinding maken met de juiste, meer dan ideale klant wat zorgt voor een florerende business
Het Holistisch Netwerk Retreat begint over

Luister hieronder de podcast over het retreat

You are made for
bigger things!

Je weet dat je iets belangrijks te doen hebt hier op aarde, in dit leven. Ook al weet je nog niet precies wat dat is of hoe je daar handen en voeten aan hebt te geven, je voelt aan alles:

I AM MADE FOR BIGGER THINGS!
Yes you are!

Wij geloven niet in toeval. Alles is voorbestemd. Het feit dat jij dit leest, is net zo goed voorbestemd. Je bent hier niet voor niets. Je bent niet voor niets op deze wereld, maar je bent ook niet voor niets deze tekst op dit moment aan het lezen.

Vergroot je bewustzijn! Geef handen en voeten aan jouw levendoel, zodat je vanuit plezier en voldoening gaat leven en ondernemen

GA 4 DAGEN ALL-IN

Maak in 4 dagen tijd een transformerende ontdekkingsreis door de manier waarop je van binnen energetisch gewired bent- je innerlijke netwerk.

Ontdek en versterk de verbinding met je ware essentie en leer hoe je jouw zielsmissie op een praktische manier in jouw business integreert, zodat je vanuit de verbinding met jezelf, moeiteloos en zuiver kunt verbinden met de wereld om je heen en je potentiële klanten –  je externe netwerk.

Op het moment dat jij bent afgestemd op het levenspad dat specifiek voor jou bestemd is, zal dit ervoor zorgen dat jouw levensenergie en de bijbehorende voldoening gaat stromen.

Door het bewustzijn over je innerlijke netwerk te vergroten (de manier waarop je energetisch gewired bent) en je eigenwaarde te vergroten, kun je bewust kiezen voor een zuivere afstemming op jouw unieke levensenergie met bijbehorende zielsmissie, waardoor je moeiteloos de
juiste klanten aantrekt.

Once you
see it, you
can’t unsee it

Je weet al lang dat de antwoorden die je nodig hebt in jezelf te vinden zijn.

Je hebt alleen iemand nodig die je op het juiste moment, de juiste vragen stelt, zodat jij voorzien wordt van de inzichten die je nodig hebt om jouw bewustzijn te vergroten.

Once you see it, you can’t unsee it.

De transformatie vanuit jouw vergrootte bewustzijn over de manier waarop jij energetisch gewired bent zal daarom een levensveranderende impact hebben op zowel jezelf, als de wereld om je heen; dus óók op je business en je (potentiële) klanten.

Hoe zou het zijn als…

 • Je op diep niveau begrijpt waarom je doet wat je doet?

 • Je op diep niveau begrijpt waarom je bent gaan ondernemen en waarom je de keuzes maakt die je nu maakt in je bedrijf?

 • Jij je niet meer druk hoeft te maken over het behalen van je omzetdoelen?

 • Jij weet hoe jij jouw bedrijf kunt afstemmen op wie jij werkelijk bent?

 • Jij vanuit (zelf)vertrouwen moeiteloos de juiste klanten en bijbehorende overvloed kunt aantrekken?

Na het Holistisch Netwerk Retreat…

Het Holistisch Netwerk Retreat is jouw place to be als je dit herkent

 • Je bent bekend met persoonlijke groei, spirituele- en emotionele ontwikkeling.

 • Je weet dat jij het fundament van je bedrijf bent en dat zelfontwikkeling nodig is om van jouw droom of verlangen realiteit te maken.

 • Je verlangt naar een diepere verbinding met je levensmissie, wat heb ik precies te doen op aarde en hoe kan ik daar mijn bedrijf op aan laten sluiten?

 • Je verlangt naar moeiteloosheid vanuit de juiste energie waardoor jij steeds opnieuw voldoening ervaart.

 • Je loopt regelmatig (onbewust) tegen jezelf aan, waardoor je verzandt in hard werken terwijl je weet dat je vanuit vertrouwen verder komt.

 • Er is op dit moment een ‘gat’ tussen je verlangen en je realiteit.

 • Je weet dat je focus nodig hebt, alleen het resultaat blijft nog uit en je vraagt je af waar het aan ligt.

 • Je begrijpt dat je naast een ijzersterke mindset ook een rotsvast vertrouwen nodig hebt om daar te kunnen komen waar jij naartoe wilt.
chart

Je wordt tijdens het Holistisch Netwerk Retreat volledig ontzorgd!

We zorgen ervoor dat je gedurende het Holitisch Netwerk Retreat goed verzorgd en lekker in de watten wordt gelegd, zodat je je nergens druk om hoeft te maken en optimaal kunt genieten van deze bijzondere ervaring.

Tickets vanaf

Als jij een Full Body Yes voelt voor het Holistisch Netwerk Retreat krijg je

Het Holistisch Netwerk Retreat begint over

WE GOT YOU!
– Meet your Experts –

Puzzelstukjes vallen op zijn plek. Het is een feest van herkenning!

Onlangs heb ik bij Marrit een Human Design reading gedaan.  Ik had al wel eens zelf geprobeerd mijn Human Design te lezen, maar ik begreep daar niet veel van. 😉

Van Marrit kreeg ik een zeer uitgebreide analyse van mijn unieke, persoonlijke blauwdruk wat een feest van herkenning was. Er zijn weer puzzelstukjes op zijn plek gevallen, wat heel fijn is.

Daarnaast hebben we nog een super fijne call gehad voor de reading, waarbij ze mijn Human Design nog verder toegelicht heeft.

Marrit is een enorm fijn persoon om mee samen te werken.

Dankjewel voor deze fijne sessie Marrit!

Na het lezen van mijn Human Design Analyse
lukt het me beter om
mijn grenzen te bewaken.

Toen ik mijn Human Design Analyse kreeg, zat ik niet goed in mijn vel en had ik veel last van negatieve gedachten. Ik vroeg me af hoe ik mezelf op een fijne manier kon managen.

Toen ik de analyse las dacht ik:
‘Ja! Dit ben ik!’.
Ik vond zoveel herkenning en bevestiging waardoor ik doen wat bij me past en weer vertrouwen kreeg in mezelf.

De analyse van mijn Design heeft me bewust gemaakt van het feit dat wanneer ik ergens voor ga, ik er ook écht voor ga. Dit zorgt er voor dat ik niet zomaar ergens meer ‘ja’ tegen zeg en ik goed stil sta bij wat ík wil.

Het heeft me met beide voeten op de grond gezet en het lukt me nu beter om mijn grenzen te bewaken.

Human Design heeft me herinnerd aan wie ik ben en hoe ik in elkaar steek. Ik heb meer vertrouwen in mezelf waardoor ik meer rust ervaar.

Ik pak mijn analyse er af en toe nog steeds even bij om mezelf te herinneren aan wie ik écht ben.

Ik kan mijn dochters nu
nóg meer steunen en begeleiden, terwijl ik trouw blijf aan  mijn eigen Design.

Mijn eerste kennismaking en ervaring met Human Design via Marrit is fantastisch! Marrit heeft voor mij en mijn drie dochters een analyse. Dit is nog maar het topje van de ijsberg, maar het geeft nu al zoveel inzicht in mijzelf en mijn drie dochters.

De vier totaal verschillende Designs verklaren waarom ik ze al vanaf kinds af aan ieder op een eigen wijze benaderde en laten nu nóg meer zien hoe ik mijn meiden kan steunen en begeleiden en tegelijkertijd trouw kan blijven aan mijn eigen Design.

Marrit legt helder en duidelijk en met relevante voorbeelden uit. In de reading vertelde Marrit waar onze Designs elkaar aanvullen of juist in ‘strijd’ zijn met elkaar, wat dus extra aandacht behoeft.

Kortom geweldig! 

Marrit Flobbe

Als Human Design Analist, Mindset Expert en bedenker van de Full Potential Methode is zij een echte Boss Babe Builder! Marrit brengt je middels Human Design in contact met jouw ware ik en kan vanuit haar unieke energie jouw ware essentie en Full Potential zien.

Het is haar levensmissie om jouw bewustzijn te vergroten en jou in contact te brengen met jouw ware essentie, zielsmissie en verlangens. Vanuit haar helderwetendheid kan Marrit binnen no time jouw belemmerende overtuigingen, schaduwkanten, energetische blokkades en blinde vlekken naar de oppervlakte halen.  Daarmee brengt Marrit zowel voor je in kaart wat er op dit moment in de weg staat om je Full Potential te leven, maar ook waar jij de meeste voldoening uit zult halen.
Hoe beter je jezelf begrijpt, hoe beter je jezelf kunt aansturen.

Marrit geeft je grond onder je voeten en verstevigt jouw fundament van persoonlijk leiderschap zodat wat er ook gebeurt, hoe heftig en onvoorzien het ook is, jij er niet door uit het veld geslagen wordt!
Dat is een stevig fundament waar je altijd op terug kunt vallen en dat je altijd kunt blijven doorontwikkelen.

Jessica Mooy

Catch your life in the moment. Dat is Jessica’s lijfspreuk. Geniet ten volle van het leven en haal er alles uit wat er in zit. Sta stil bij de bijzondere momenten in het leven en ben dan helemaal daar.

In haar fotografie staat ‘verbinding’ centraal. Daarin wil ze de connectie vastleggen tussen personen voor haar lens met alle emoties die daarbij komen kijken. Maar om die connectie vast te kunnen leggen weet ze dat er ook verbinding moet zijn met haar als fotograaf.

Maar je kunt pas verbinden met anderen als jij die connectie hebt met jezelf. Daarom heeft zij de afgelopen jaren veel gewerkt aan het accepteren van zichzelf en bepaalde overtuiging getackeld. Ze weet nu wie ze is als persoon, dat ze zichzelf mag zijn en vooral dat ze voor zichzelf mag kiezen en datgene mag doen waar haar ogen van gaan stralen.

Ze zet nu haar levenservaringen in om jou ook jezelf te laten zijn en je even stil te laten staan bij wie jij bent en waar jij gelukkig van wordt in je leven.

Bij haar voelt het meteen vertrouwd, alsof je haar al jaren kent. Zo kan ze jou in no-time op je gemak stellen en je in jouw kwetsbaarheid laten stralen.

Met haar boudoirbeleving zorgt ze ervoor dat jij jezelf gaat omarmen met al je schoonheid en imperfectie. Zij laat je op en top vrouw voelen, sensueel, verleidelijk en mega powerfull. Jij wordt in jouw kwetsbaarheid in beeld gebracht, met als resultaat er mega krachtig uit te komen.

 Door met haar te werken, leer jij om jezelf echt te omarmen, in je kracht te gaan staan en jezelf te accepteren zoals je op dit moment bent. 

En als jij jezelf omarmt zoals je bent, zal je je zelfverzekerder gaan voelen en dit zal je dan ook gaan uitstralen naar je omgeving. Waardoor je straks een prachtig voorbeeld bent voor je kinderen, een verleidelijke partner en een zelfverzekerde businessvrouw.

Iris de Does

Als mindset- en manifestatie expert helpt ze vrouwelijke ondernemers met een droom, die voelen dat het grootser mag, dat ze hier met een reden zijn en een mooie bijdrage aan de wereld willen leveren.

Het is haar zielsmissie om jou de flow van liefde te laten ervaren, liefde voor jezelf, voor anderen en voor het leven en dat jij vanuit die zuivere liefde jouw business gaat runnen op jouw manier. Met haar gevoeligheid heeft Iris al snel de dieperliggende laag te pakken en met haar ‘reflector’ gave prikt ze meteen door jouw bullshit verhalen heen en spiegelt het op een liefdevolle manier aan je terug. Ze laat je elke keer weer voelen wie jij in je diepste kern bent en wat jij wilt en helpt je de keuzes te maken vanuit liefde i.p.v. angst.

Iris werkt met trance- en zielenreizen om jou in contact te brengen met wie jij in de diepste kern bent. Het voelt als een liefdevol thuiskomen in jezelf. Je ontdekt WIE jij bent, WAT jij hier te doen hebt in dit leven, HOE je dit integreert in je business en HOE je dit kunt manifesteren. Je laat belemmeringen los en gaat je business runnen precies zoals het bij jou past.

 

Claudia Kopershoek

Als gespecialiseerd verpleegkundige in de acute zorg, zorgt ze voor patiënten die doodsbang op de eerste hart hulp worden binnengebracht. Als verpleegkundige weet ze hoe belangrijk het is de patiënten een veilige bedding geven, waardoor ze ruimte kunnen geven aan hun angstgevoelens. Ze is een expert in luisteren en inleven in een ander, wat zorgt voor vertrouwen en veiligheid. Als spaceholder leerde ze nog meer hoe belangrijk veiligheid eigenlijk is om je angsten aan te kijken en ze los te kunnen laten. 

Veiligheid+ uitdaging =heling
Onveiligheid+ uitdaging =trauma
(Linde Jelena)

Als moeder verloor ze het contact met zichzelf en zorgde ze vooral voor iedereen om haar heen, wat zorgde dat ik ze zich leeg voelde en steeds dieper zakte, met een depressie als uitkomst. 

Door deze ervaring is haar zoektocht naar geluk begonnen en de liefde voor persoonlijke ontwikkeling ontstaan. Inmiddels is ze een expert in het denken van mogelijkheden en volgt ze haar gevoel. Afgelopen jaar is ze naast haar baan in de zorg gestart als vrouwencoach. Ze begeleid vrouwen naar een liefdevolle relatie met zichzelf en te leven vanuit een groei mindset. De pleaser rol los te laten en zichzelf op nummer één te zetten. 

Wanneer je goed voor jezelf zorgt, kun je pas goed voor een ander zorgen.

Tijdens haar reis van persoonlijke ontwikkeling kwam Reiki op haar pad wat zorgde dat ze nog dichter bij zichzelf kwam te staan, geaard en zowel intern als extern in haar kracht staat. 

Tijdens het netwerk retraite laat ze jou ervaren hoe het is om een reikibehandeling te ontvangen. Reiki is een alternatieve geneeswijze, een energetische therapievorm. Door levensenergie te laten stromen helpt Reiki blokkades weg te nemen en boost het je zelf herstellend vermogen van je lichaam. Als energie niet goed meer stroomt, kunnen er blokkades ontstaan op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Dit kan klachten geven die zich op verschillende niveaus kunnen uiten. Reiki gaat naar de oorzaak toe. Doormiddel van handoplegging.zorg

Karin Roest

is haar naam en master in het doorbreken van belemmerende patronen in je leven. Ze helpt ambitieuze hard werkende vrouwen die zich vrij, in balans en vol zelfvertrouwen willen voelen. Ze helpt je om al die laagjes van jezelf af te halen die jouw niet meer dienen in het leven. Waardoor jij je échte zelf kunt ontdekken en daar naartoe kunt gaan bewegen. Een leven waarin je kunt ontspannen, genieten en je gelukkig voelt!

Ze is een kei in het doorzien van je belemmerend gedrag en helpt je op een praktische manier om dat wat jou in de weg staat te transformeren in nieuwe helpende patronen. 

Met haar persoonlijke ervaring van 3 burn-outs, de opleiding tot hypnotherapeut, familie opsteller en cursussen die zij heeft gevolgd helpt ze jouw naar wie jij werkelijk bent. Zodat jij hiernaar kunt gaan leven vrij, vol zelfvertrouwen en in balans!

Dit weekend werken we met:

Dit retreat is perfect voor jou als jij…

 • Gecommit bent aan jezelf en jouw persoonlijke groei

   

 • Geen genoegen neemt met tevreden zijn, maar écht gelukkig wilt zijn

   

 • Niet op zoek bent naar inspiratie, maar activatie die zorgt voor transformatie

   

 • In staat bent om vanuit jouw inner power met vertrouwen keuzes te maken

   

 • Het draagvlak voor jouw grootsheid wilt vergroten

   

 • Er voor open staat om te werken met het ‘Niet-Tastbare’

   

 • Een onweerstaanbare innerlijke drive ervaart waar je niet omheen kunt

   

 • Jij een FULL BODY YES voelt om hierbij te zijn!

   

 • Je beseft dat alleen door de keuze om erbij te zijn al een transformatie in gang wordt gezet

Door rust, ruimte & verbinding, 
naar inzichten, bewustwording en transformatie!

Het Holistisch Netwerk Retreat begint over

Tickets vanaf

Meest gestelde vragen

Je slaapt met 2 personen op 1 kamer in losse bedden.

Het is niet mogelijk om je boeking te annuleren. Je kunt uiteraard wel je ticket doorverkopen. 

Je bent in totaal met maximaal 16 deelneemsters waar jij er 1 van bent en 5 experts die jou begeleiden. 

Je kunt de locatie het beste bereiken met de auto. 

Het adres is:
De Apine (Hoeve Vernelsberg) is Plaatweg 3, 6285 NK Epen.

Je wordt dit weekend volledig ontzorgd! Dat betekent alle maaltijden,  opgemaakte bedden, handdoeken, drinken, versnaperingen en het volledige programma. Dus het enige wat je hoeft te doen is SHOW UP!